Dordogne
Aan 't Luganomeer
Toscane bij zee

Geweldige kunst en cultuur, eeuwenoude historie en fascinerende steden, gastvrije mensen en natuurlijk de altijd heerlijke pasta, pizza, Chianti en Lambrusco. Dit alles samen vormt La Dolce Vita ofwel La Bella Italia.
Voeg daaraan de schitterende bergwereld, de prachtige meren en de zonovergoten stranden aan de Italiaanse kust toe en uw vakantie is compleet.

Direct aan het meer van Lugano, omgeven door een schitterende bergwereld verhuren wij zeer compleet ingerichte houten chalets en moderne stacaravans op een gezellige familie camping. Ontdek de schitterende bergen, gezellige plaatsjes, doe een dagje Milaan en Lugano. Alleen zult u de kinderen waarschijnlijk moeilijk meekrijgen van de camping, zij vinden het er geweldig met het zwembad met glijbanen en het meer waar alles eigenlijk wel kan en mag...

Aankomst en vertrek is mogelijk indien de beschikbaarheid dit toelaat op alle dagen van de week

Het mag duidelijk zijn dat u in dit veelzijdige land zeker een leuke vakantie tegemoet gaat. Rest ons nog één ding te zeggen: 'Andiamo in Italia'!

In de prijzentabel hieronder kunt u de beschikbaarheid en prijzen bekijken. Door op de prijs te klikken komt u in het reserveringsformulier.

Aankomst op andere dagen dan zaterdag is mogelijk, als de beschikbaarheid dit toelaat. 
Staat uw datum hier niet bij neemt u dan contact met ons op.

 

NieuwsbriefSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
Uw hond is welkom ...

 

 

Copyright ©2012 | Alle rechten voorbehouden | BreeVerhuur
Anneke den Breejen | Loenensestraat 179, 2574 RL Den Haag