In 2013 heeft de heer Achterkamp de fotowedstrijd gewonnen met de volgende foto:

Genieten van de zonsondergang aan het meer

De winnende foto van de fotowedstrijd 2013 werd geschoten door de heer F. Achterkamp uit Enschede, VAN HARTE GEFELICITEERD!!

Wat een mooie foto's hebben wij ook dit jaar weer binnengekregen voor de fotowedstrijd. Zoveel leuke, lieve, mooie en grappige foto’s, geweldig!
Uiteindelijk hebben we de winnende foto gekozen: ‘Genieten van de zonsondergang aan het meer' ... Wij vinden dat deze foto zo duidelijk het heerlijke vakantiegevoel weergeeft... een wijntje, lekker luie stoel en dan die schitterende zonsondergang, geweldig!

De foto is geschoten door de heer F. Achterkamp, van harte gefeliciteerd!! U wint een weekverblijf in het voor- of naseizoen op de International Sport Camping aan het Luganomeer of op Camping Bosco Verde in Toscane.

Wij willen iedereen die mee heeft gedaan hartelijk bedanken voor de mooie foto’s die ingestuurd zijn.
Bekijk hieronder de ingezonden foto’s en natuurlijk de winnende foto! En doe vast inspiratie op voor uw vakantie voor volgend jaar!

Reactie van de winnaar:

Beste Brevar Vakantie, Anneke,

Allereerst: Bedankt!!
Blij verrast waren we toen we te horen kregen dat de winnende foto door ons geschoten is! Hopelijk zullen we in het voorjaar van 2014 net zoveel genieten van het prachtige Italië als in de zomer van 2013!
Noord-Italië of Toscane, daar zijn we nog niet helemaal uit.... maar een mooie vakantie wordt het vast en zeker :-)!!

Groet,
Laura en Fedor

Bekijk de overige inzendingen in het jaar 2013

Overige inzendingen in 2013

Copyright ©2012 | Alle rechten voorbehouden | BreeVerhuur
Anneke den Breejen | Loenensestraat 179, 2574 RL Den Haag